+421 915 333 333
country@saloon.sk
ALERGÉNY POUŽITÉ V JEDLÁCH
1. Obilniny obsahujúce lepok (tj. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové a para orechy, pistácie, makadamové a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich
Hmotnosť mäsa je uvádzaná v surovom stave
Prejsť na začiatok stránky