+421 915 333 333
country@saloon.sk
x

NÁŠ PRÍBEH

TAM, KDE JE DOBRE... UŽ OD ROKU 1998

CS-nas_pribeh-01
CS-nas_pribeh-02
CS-nas_pribeh-03
CS-nas_pribeh-04
CS-nas_pribeh-05
CS-nas_pribeh-06
CS-nas_pribeh-07
CS-nas_pribeh-08
CS-nas_pribeh-09
CS-nas_pribeh-10
CS-nas_pribeh-11
CS-nas_pribeh-12

Za úspešný príbeh Country Saloonu môže taká neškodná a nanajvýš príjemná vec, akou sú prázdniny. Prevádzkovali sme školské bufety, ale počas prázdnin sme mali akosi... no prázdno. Tak nám napadlo, že našim ľuďom dáme prácu aj počas leta a založili sme malý bufet na jazerách. Zvyšok je už história.

Country Saloon odštartoval pomocou rodinných úspor a nadšenia celej rodiny. Striktne rodinným podnikom zostal dodnes – atmosférou aj vnútornou štruktúrou. Proces rozširovania a zveľaďovania reštaurácie prebehol bez cudzej pomoci, cudzích rozumov, či prostriedkov. Lebo tak sme to chceli. Možno by to s investormi a spoločníkmi bolo ľahšie a trvalo by to kratšie, ale sloboda je proste na nezaplatenie. Máme ten luxus, že si stále môžeme ísť svoje a sme za to vďační.

A keďže máme možnosť byť sami sebe pánmi, rozhodli sme sa, že sa napriek trendom v našej „hmotnostnej kategórii“, zaobídeme bez polotovarov, priemyselne spracovaných surovín a iných „urýchľovačov úspechu“. 6x týždenne (áno, okrem nedele) nám vozia čerstvú zeleninu, 3x týždenne čerstvé mäso a ryby. Lokálni dodávatelia sú super, ale v niektorých oblastiach ideme ešte ďalej a neuspokojíme sa ani so superlokálnymi. Napríklad knedle a cestoviny aj chleb berieme od dodávateľa, ktorý sídli tak blízko, ako to len ide – v našej kuchyni :)

CS-nas_pribeh-slider2-01
CS-nas_pribeh-slider2-02
CS-nas_pribeh-slider2-03
CS-nas_pribeh-slider2-04
CS-nas_pribeh-slider2-05

Podobne pristupujeme aj k pivu. Nie nevaríme si ho sami (aj keď nie je všetkým dňom koniec), ale chceme, aby bolo maximálne čerstvé. Preto čapujeme prémiové, nepasterizované pivá Gambrinus a Pilsner Urquell z tankov. Máme radi tanky, lebo po prvé vyzerajú super a po druhé, všetka mágia zodpovedná za špičkovú kvalitu každej kvapky je uprataná pekne v podzemí.

Okrem toho si užívame, že po dvadsiatich rokoch náš bufetík vyrástol na veľkorysý priestor pre veľa rôznych ale dobrých ľudí, ktorí sa u nás cítia tak ako my – ako doma. U nás sa pomestí 400 hladných ľudí a deti sa určite nebudú nudiť, lebo na rozľahlom ihrisku nájdu raj na zemi. Tešíme sa aj z novej spoločenskej sály na poschodí Country Saloonu, ktorá poskytuje okrem kompletného vybavenia pre všetky druhy súkromných aj firemných udalostí aj nádherný výhľad na Senecké jazerá.

Napriek neustálym inováciám nezabúdame, na akých základoch stojí Country Saloon. Aj preto, lebo betónová pivnica, ktorá vznikla pod prvým bufetom je stále súčasťou pivničných priestorov a denne ňou prechádzajú všetci naši zamestnanci. Ale najmä preto, že zakladateľ Country Saloonu už v roku 1998 jasne stanovil našu filozofiu a tá už viac ako dvadsať rokov neskutočne funguje. A kým tu budeme my, môžu sa meniť dekorácie, technológie aj jedálny lístok, ale DNA Country Saloonu nevymeníme za nič: poctivé jedlo, poctivý personál, poctivá robota.

Najnovšie nás všetkých prekvapila pandémia. Postavili sme sa jej čelom a expresne sme fungovanie Country Saloonu transformovali na čistú donášku. Veríme, že skúsenosti, ktoré sme v najťažších chvíľach nadobudli, z nás spravili ešte lepší podnik.

Otec-1998
ROK 1998
Náš otec Oto kupuje “bufetík” o rozlohe 24 m². Chce dať prácu svojim ľuďom aj počas prázdnin, ale podarilo sa mu odštartovať úspešný príbeh Country Saloonu :)
ROK 1999
Je nám tesno, tak rozširujeme kuchyňu, pristavujeme a zastrešujeme terasu. Tak čo počasie, kto teraz vyhráva?
ROK 2000
Chce to niečo viac, preto staviame pódium na slnečnej lúke, aby sme mohli pripravovať atraktívny program pre stále viac a viac návštevníkov.
ROK 2001
Máme nové nápady a chceme ponúkať ďalšie jedlá, takže nasleduje kúpa vedľajšieho mini bufetíku a okamžitá rekonštrukcia na prevádzku: gofri-langoše.
ROK 2002
A je to tu zas. Tentokrát sme dostali chuť na pizzu a kupujeme ďalšiu prevádzku, z ktorej vzniká pizza.
ROK 2004
Začína to byť vážne, lebo kupujeme konkurenčný bufet odvedľa a prerábame ho „na kompletku“ na bufet Gurmán. Máme prvú prevádzku na jazerách s otvorenou kuchyňou a ponukou denného menu!
ROK 2005
Gurmán fičí ako divý, takže ho musíme trochu nafúknuť.
ROK 2006
Je čas na ďalšie vylepšenia Country Saloonu – zdvojnásobili sme kapacitu kuchyne, aby nikto nezostal hladný.
ROK 2007
Čaká nás veľká výzva. Najzložitejšia rekonštrukcia, ktorá znamená podkopanie takmer celej terasy na rozšírenie skladov, sociálnych zariadení a vytvorenie zázemia.
ROK 2009
Sme opäť v niečom prví! A ide o naozaj dôležitú vec: Máme prvé WC pre zákazníkov Country Saloonu a vôbec prvú podnikovú toaletu na jazerách!
ROK 2010
Prvý náznak jazierka. Ešte to nie je ono, ale nevzdávame sa.
ROK 2011
Jazierko sa rozrastá do šírky aj hĺbky. Najradšej by sme mali stále leto, preto inštalujeme prvé kachle na vyhrievanie terasy, aby sa dalo vonku sedieť aj v mesiacoch, ktoré majú v názve „r“.
ROK 2012
Boj s ročnými obdobiami pokračuje. Postupne uzatvárame a zatepľujeme terasu a spúšťame ústredné kúrenie na peletkový kotol. Country Saloon vs. chlad – 1:0.
ROK 2013
Ideme na plný plyn a do Country Saloonu sme dotiahli plyn. Plus podkopávame aj poslednú časť terasy, aby sme mali dosť miesta na najnovšie chladiace a mraziace technológie. Juchú!
ROK 2014
Ďalší rozvoj si vyžiadal spojenie prevádzok gofri-langoše a pizzerie v jednu prevádzku a vybudovanie plno automatických toaliet.
ROK 2015
Už je nám opäť tesno. Musíme rozšíriť terasu a vybudovať otvorenú terasu s posuvnými izolovanými oknami a pódiom pre kapely. Zas máme na chvíľku pokoj.
ROK 2017
Kupujeme vedľajšiu prevádzku pečená ryba. Lebo ryby sú zdravé.
ROK 2018
Po takmer 20 rokoch makačky, to chce zásadný reštart. Preto kompletne búrame všetky naše prevádzky okrem podzemných priestorov a otvorenej terasy a staviame úplne nový a lepší Country Saloon. Konečne je všetko tak, ako má byť!
Prejsť na začiatok stránky